Tuesday, 18 De May De 2021
C/ Forn, 1, Fulleda - 25411 Phone: 973156201 Fax: 973156201
ajuntament@fulleda.cat

Tourism

1 · 2 · 3 · 4 ...   »

La web de Turisme de Fulleda

Foto

Vols conèixer tots els racons, totes les possibilitats que ofereix FUlleda? No deixis de visitar la nostre web de turisme: turismefulleda.cat

Nucli urbà de Fulleda

Foto

Amb típiques construccions de pedra i diverses cases pairals d'una certa importància (cal Margendom, ca lAguiló...) i alguna influència lleument modernista (cal Xavalla).

Antic Molí d'Oli

Foto

La cooperativa de Fulleda va ser fundada lany 1957 quan un grup de pagesos va decidir organitzar-se per comercialitzar millor els seus fruits, principalment loli doliva i el vi.
La disminució de lactivitat agrícola, els canvis en els sistemes de producció i la maquinària que va anar quedant obsoleta, van obligar a associar-se amb altres cooperatives i des de fa uns anys loli selabora a Les Borges Blanques i el raïm es ven a empreses de fora.
Recentment lajuntament ha llogat al sindicat els baixos de ledifici i després duna important restauració de les instal·lacions i la maquinària, lha obert al públic com a museu.
Per concertar les visites podeu trucar a lajuntament o demarnar-ho per mitjà del següent formulari

Església Parroquial de Santa Maria

Foto

De principis del XIV, destil romànic tardà de transició al gòtic. Al segle XVIII shi van fer modificacions amb la construcció dun altar major i una elegant portalada. Darrerament shan descobert les restes de lantiga porta romànica.

1 · 2 · 3 · 4 ...   »

Sitemap